2016. június 3., péntek

FOLYTATÁS

Sziasztok drágáim!
A blognak már pár hete nem hozott új részt mivel hivatalosan is vége, de sajnos ez nem a vége, vagyis kinek mi. Valakinek sajnos, de valaki örül ennek. Bár igaz, hogy Cassidie és Louis kapcsolatának vége, de még azért maradtak nem véget nem érő szállak ami a blog folytatásnak fog bizonyulni egy teljes új oldalon hisz ez a oldal Cassidie és Louis története. 
Ha érdekel a folytatása a történetnek, vagy csak érdekel mi van Cassidie-vel és Louis-al akkor mindenképpen ajánlom a folytatást igaz, hogy nem Ők lesznek most főszerepben, de attól még Ők is felbukkanhatnak sőt felbukkannak. 

Az új történet címe, vagyis az Unbreakable folytatása:
{Zayn Malik főszereplésével}

Tudom nem nagyon búcsúztam el ettől a blogtól hisz nagyon a szívemhez nőt az Unbreakable imádtam minden egyes kis részét írni, de mivel a szereplők még felbukkannak így nem akarok búcsúzni amúgy se vagyok valami jó búcsúzkodásban. Inkább búcsúzzunk el ettől az idővonaltól hisz az új történet már egy új idővonalon fog vonaglani. Ez a történet már egy történelem a következő történelem meg már a jövő! 
Sok mindent nem akarok elárulni az új blogról hisz remélem a címre kattintotok és akkor Őt meglátjátok. A részek megjelenését még nem tudom, hogy lesz, de majd mindenről időben tudósítalak a másik blogon titeket. 

"A történet folytatódik csak a helyszín és a szereplők változnak."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése