2016. február 1., hétfő

1.rész

Sziasztok drágák!
Hétfő van ami annyit jelent új rész és hát betartottam a szavam vagyis  nagyon nem kellett mivel ez a rész már meg volt írva. Hupsz szakma titkokat árulók el!
A részhez annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy rövid, de ezen ne lepődjetek meg ebben a blogban a részek kissé rövidebbek, mint mondjuk a Kis Dolgokban. Ne aggódjatok ennél lesznek hosszabb részek is!

Jó olvasást babok!xx

U.i.: Köszönöm az előszóhoz érkezett visszajelzéseket és köszönöm ehhez a bloghoz való érdeklődést nagyon sokat jelent :))

Sorry 

Egy hónap elteltével azt tudom mondani, hogy jobban vagyok, de mégse. Még mindig fejembe vannak Louis szavai így legbelül még mindig darabokba vagyok, de Maya és Jake előtt próbálom a lehető legjobban kezelni a helyzetet és ez sikerült is. És, ha ez nem lenne elég az egy hónap alatt kirúgtak a munkahelyemről, amelynek örülnék is, ha lenne más munkám, de most olyan vagyok, mint Maya. Nem csinálok semmit igazi haszonleső lettem. Borzalmas érzés ezért már egy csomó helyre beküldtem az önéletrajzom, de egyik helyről se hívtak vissza. Jake az én imádni való legjobb barátom és a legérzékenyebb pasim mindenben segített nekem, de a tanulmányi eredményei miatt be kell költöznie a kollégiumba mivel az ösztöndíja mellette én segítettem még ki pénzzel és egyedül meg nem bírja fizetni az albérletet hozzánk meg nem tud beköltözni Maya miatt, mert ha én beköltöztettem a pasim Ő is beköltözteti a görény pasiját aki mind a négy alkalommal mikor találkoztunk rám akart mászni persze ezt Maya nem vette észre. Szóval lassan 2 hete, hogy nem láttam és nem érintkeztem Jake-el. Borzalmas dolog a távolság!
-Csengettek – kiabált a nappaliból Maya.
-Te is ki tudnád nyitni – mondtam mikor elhaladtam mellette mire Ő elkezdett „blablabla”-ázni. Igen tipikus Maya!
Megráztam a fejem mosolyogva és kinyitottam az ajtót amikor megláttam ki van az ajtóba szívem szerint rácsuktam volna az ajtót, de érdekelt, hogy talált meg.
-Kezd Louis – bökte meg az előttem ácsorgó fiút, ha jól emlékszem Will.
-Szeretnének valamit? - kérdeztem semlegesen arc kifejezéssel és fejben hozzá tettem; Hogy találtak meg? És miért?
-Mondani szeretne neked valamit Louis – válaszolt Will.
-Igen? - kérdeztem az előtte ácsorgó napszemüveges fiútól.
-Bocsánat – morogta. Hú nem a legjobb a bocsánat kérésben! Én meg nem tisztelem, hogy egy nagy híresség most bocsánatot kér tőlem talán azért, mert nem szívből, hanem csak utasításból.
-Mit is? - bökte meg Will Louis-t.
-Amit mondtam a meghallgatáson – teszi hozzá és lemerném fogadni, hogy most megforgatta a szemét a napszemüveg mögött.
-Csak az igazat mondtad – vágtam rá ugyanolyan ellenséges hangnembe ahogy Ő.
-Ez igaz – morogta Louis. Most azért jött ide, hogy újra megalázzon? Will oldalba bökte Louist mire levette a napszemüvegét. -Vagyis nem éppen – javítja ki önmagát mire érdeklődve nézek rá. -Nem mondom, hogy ős tehetség vagy, de nem is vagy annyira olyan rossz egy kis gyakorlás... - kezdett bele mire még jobban nem értem mit akar mondani.
-Térj a lényegre és húzz el - szóltam bele flegmán.
-Mi a franc? - jelent meg mögöttem Maya. -Te? Van képed idejönni? Rohadj meg... - még elküldte volna ki tudja hova, de észbe kaptam és inkább befogtam legjobb barátnőm száját mivel érdekelt mit is akar kinyögni Louis.
-Bökd ki mit akarsz és menj el – vágtam rá. -Te meg ne nyalogasd a kezem akkor se engedlek el, mert jár a pofád! - Néztem legjobb barátnőmre aki csúnyán nézett rám.
-Szóval azért jöttem, mert.. - nyögdécselt össze-vissza nekem meg kezdett elfogyni a türelmem vele szemben.
-Azért jöttél, hogy nyögdécselj? Mert arra kurvára nincs időm – csuktam volna be az ajtót, de Louis lába megakadályozott benne. -Mi van?
-Azért jöttem, mert szeretném, ha együtt dolgoznánk – vágta rá mire a az összes szó ami eddig eszembe volt  elállt szóval 1 hónappal ezelőtt a lehető legaljasabb módon megalázott most azt akarja, hogy együtt dolgozzunk. Ránéztem Maya-ra aki szintén meglepődött amit a fiú mondott és csak rebegtette a szempilláját és kapkodta a fejét Louis közt és köztem. -Szóval mit mondasz? - mosolyodott el a szája sarkában és teljesen máshogy nézett ki így mosolyogva.
-Ugye most nem hiszed azt, hogy eldobok mindent és a nyakadba ugorva igent kántálok? Megaláztál – megrázta a fejét aztán mikor kimondtam a végét csak egyetértően bólintott. Viszont munkára van szükségem. Félre tettem a becsületem és olyan dologra készültem amit talán nem lenne szabad mivel a fejem és a szívem most egyetértően kiabálta, hogy ne fogadjam el mégse hallgattam rájuk. -De én elfogadom a munkát! - Amikor kimondtam Louis felnézett rám és Maya beleharapott a kezembe ezzel jelezve, hogy hülyeséget csinálok mikor elengedtem a száját egy amolyan „komolyan?” fejjel meredt rám.
-Cass megalázott – akadt ki May.
-Munka kell nekem meg nincs – tudom rohadtul tudom, hogy el kéne küldenem melegebb éghajlatra, de kell a munka. Már így is van tartozásunk és ez az egyetlen megoldásom pénz szerzésre.
-Nem gondolkodsz tisztán, de baszd el az életed nem állok az utadba – mondta és elviharzott szerettem volna utána menni, de legyűrtem a késztetést és Louis felé fordultam akinek egy önelégült vigyor terült szét az arcán.
-Mikor kezdhetek? - kérdeztem.
-Ma indul a gépünk – válaszolt Louis helyett Will.
-Gép? Mi van? - értetlenkedtem arról nem volt szó, hogy el is hagyom Amerikát.
-Londonba fogunk dolgozni a hangodon – mosolygott rám Louis. Sokkal jobban áll neki ez a szerep, mint az amit 1 hónappal ezelőtt megtapasztaltam.
-Erről nem volt szó – fontam össze a kezeimet a mellem alatt.
-Ugye nem hitted ezt, hogy majd itt New York-ba faragok belőled sztárt? - húzta fel a szemöldökét Louis pedig, de igen én ezt gondoltam az meg se fordult a fejem, hogy London-ba kell mennem. -Szóval azt hiszem van pár perced összecsomagolni szerencséd, hogy magángéppel megyünk – nevetett Louis mire kérdően ránéztem. -Pakolni! - Szólt rám mikor látta nem mozdulok és elindultam az emelet felé, de mindvégig Louis arcát kémleltem.
Mikor beléptem a szobámba Jake jutott eszembe hisz nem hagyhatom csak úgy itt hisz Ő az egyetemen van. És Maya-t se hagyhatom a szarban, de Louis biztos nem engedné meg, hogy kísérőt magammal vigyek. Túlzottan szemétláda a jófejűséghez!
Elővettem a bőröndöm és a ruháimat kezdtem el belerakni aztán a fehérneműimmel a zoknikat és a végén a fürdőszobából pakoltam össze a fontosabb holmimat. Nem pakoltam el mindent hisz visszajövők minél hamarabb annál jobb. A táska tetejére betettem egy bekeretezett képemet Jake-el és Maya-val hisz hiányozni fognak, de Jake-et még ma fel kell hívnom hisz, ha hazajön és én nem leszek itt össze fog zavarodni.
-Szóval elmész? - hallottam meg az ajtóból Maya hangját.
-Maya – rohantam legjobb barátnőm felé és egyből megöleltem. -Nem hagylak pénz nélkül – szipogtam. -És visszajövők ígérem!
-És, ha nagy sztárt csinál belőled Tomlinson? - húzódott el és láttam Ő is sír pedig nem az a pityergős, de több érzelem van benne, mint nyolcvan Tomlinson-ban. 
-Hazajövők, ha sztár leszek, ha nem – biztosítottam róla hisz ez az igazság.
-És azután, hogy tovább? - kérdezte.
-Folytatjuk úgy az életünket ahogy az előtt, ha sztár leszek leváltom Tomlinson-t és te leszel a menedzserem, ha nem leszek sztár keressek munkát – vázoltam fel a tervem mosolyogva. -De megszeretném próbálni és, ha sikerül igazad lesz és nem kell dolgoznod amit amúgy is elkerülsz mindig - a végén mindketten kuncogni kezdtünk, de Ő még hozzá bólogatott is hisz nem érdemelné ki az év dolgozója címet mivel egy évig nem tud egy munkában megállapodni. 
-Sztár leszel, de Tomlinson-t nem fogod tudni lezárni, de tudod mit próbáld ki magad bízok benned és minden koncertedre elmegyek – mosolygott rám. -És amúgy Jake-el mi lesz?
-Még ma felhívom és elmondok neki mindent – bólintottam mikor elhúzódtunk és a bőröndömért és a táskámért mentem, hogy felkapjam.
-Figyelj én nem akarok lemenni, mert még az arcába köpnék, de nagyon nagyon nagyon fogsz hiányozni – mondta Maya mire elmosolyodtam és a küszöbre letettem a táskámat és megöleltem utoljára.
-Nekem is ígérem lesz időm hívlak – suttogtam mosolyogva.
-Szurkolunk – mosolyogtam rá mire bólintottam.
-Vigyázz a házra – mondtam és felkaptam a cuccom mire tisztelgésbe tette a kezeit és még intettem neki aztán lecangáztam a lépcsőn ahol Louis várt türelmetlenül.
-Végre – sóhajtott.
-Bunkó – haladtam el mellette és miután felvettem a cipőm meg a kabátom kiléptem a házból a kulcsomat eltettem hisz nem megyek el örökké, de az ajtóból visszanéztem aztán bezártam az ajtót és Louis után siettem. Megforgattam a szemeimet és megigazítottam a kezembe a cuccaim és mikor látta, hogy elindulok felé Ő már el is indult lefelé a lépcsőn. 
Néhány lépcsőfordulóban megálltam míg Louis hátranézett és ahelyett, hogy segített volna ment tovább, de mikor kiléptünk a házból azt hittem nekem tartsa az ajtót erre mire leértem Ő kilépett és az ajtó előttem bezárult. Udvariság nulla. A ház előtt  egy fekete kocsi parkolt ahova Louis egyből bepattant csoda, hogy nem vágja be maga után az ajtót. Will elvette tőlem a bőröndöm egyedül a táskám maradt nálam és beszálltam az autóba Louis mellé. Ha ilyen lesz végig nem leszünk jóba. Bár nem hiszem, hogy a legjobb cimborák lennénk se most, se később túlzottan beszeretném verni a képét egy kalapáccsal. Egy nagy kalapáccsal. 
Will vezetett így én Louis-al ültem hátul, de az út közben végig csendben ültünk egy mukkot se szóltunk egymáshoz. Én se akartam vele beszélni és Ő is jobban el volt az elektronikai kütyüjével, ha a jól látom épp SMS-ezik, de annyira nem érdekel, hogy megnézem  kivel. Elővettem a telefonomat és SMS-be megfogalmaztam mindent amit akarok mondani Jake-nak és el is küldtem neki azzal a céllal, hogy este mikor megérkezek felhívom és elmesélek neki mindent részletesen bár ez az üzenetem is durván egy oldalasra sikerült. Túlzottan sokat beszélek haszontalan dolgokról és sokat is írok egyszerre. Míg a telefonom a kezemben volt írtam Maya-nak is, hogy mi is a helyzet és este majd a hotelból, vagy bárhol ahol letesz engem Tomlinson felhívom.
Amint megérkeztünk eltettem a mobilom a táskámban és kiszálltam az autóból mikor nyúltam volna a táskámért Will rázta meg a fejét azzal a tudattal majd Ő hozza. Hálásan rámosolyogtam míg Ő csak legyintett a szabad kezével legalább van olyan ember aki észre is vesz engem.
-Louis – szóltam oda neki mire rám nézett unottan. -Akkor, hogy lesz ez az egész? - kérdeztem rá hisz azért jó lenne tudni a terveiről amiben én is szereplek.
-Gyakoroljuk az éneklést és felvesszük az első dalod ez pár hónapról szól jobb esettbe, de ezért egy egész napunk is ráfog menni a gyakorlásra és a munkákra – válaszolt.
-Egy napot egész nap veled juj – fintorogtam mire megforgatta a szemeit. -És amúgy csak ennyi lesz utána hazajöhetek?
-Ha sztár akarsz lenni nem jöhetsz haza maximum majd akkor mikor beindul a karriered és pihenni akarsz, de addig keményen kell dolgozni – válaszolt mire bólintottam tudtam nehéz dolgom lesz és lehet 1 évet is távol leszek, de keressek kis kaput, hogy haza jöjjek. -De gyere – ragadta meg a derekam és elkezdett a terminál felé vinni ahol a magángépe parkol.
Felszálltunk a nagy madárra ami tele volt mindenféle ínyencségekkel és kényelmes üléssel na meg egy plazma tévével. Ez már luxus mondhatom!
Elfoglaltam a helyemet míg Louis beült mellém és ránéztem.
-Ha besokkolok rád hazajöhetek? - kérdeztem rá mire elnevette magát pedig nem viccnek szántam halál komolyan gondoltam.
-Jó móka lesz biztosítalak róla – mosolygott rám.
-Úr isten Louis Tomlinson ma már többször rám mosolygott azt hiszem rohamom lesz - raktam a kezemet a szívemre mire felhúzta ijedségben a szemöldökét. 
-Cassidie nem mondtad, hogy rajongóm vagy! Jól vagy? Kérlek - fogta meg a vállam mire már nem bírtam tovább és a képébe nevetettem nagyszerű színész vagyok azt hiszem. -Most meg mi van? 
-Csak úgy tudatom veled, hogy nem vagyok a rajongód - vertem le a kezeit a vállamra aztán előre fordultam. 
-Micsoda? Az nem lehet engem mindenki ismer és csodál - akadt ki igaz nem látom, de a hangjából értetődik. 
-Elég sokat hiszel magadról, de csak mondom ne higgy a pletykáknak - mondtam előre aztán felé fordultam. -Azok mesék ez a valóság Louis - kacsintottam rá mosolyogva aztán visszafordultam előre. 
Épp akkor lépett felénk egy nő kezébe pezsgővel mire Louis levette egyet és a kezembe adta aztán egy másikat magának is levette.
-A közös munkára – emelte felém a poharát mosolyogva.
-A közös munkára – koccintottam, de nem mosolyodtam el. Olyan bunkó, nagyképű alak, de ha mosolyog egy teljesen más emberré válik ami megőrjít. Olyan, mintha egy maszkot viselne, de miért? Mindig is szeretem a kihívásokat és szeretném megtudni Louis milyen is valójában és azt hiszem most lesz rá alkalmam. Jó sok alkalmam.

6 megjegyzés:

  1. Hey:)
    Nagyon vártam az első részt! Louis egy iciripicirit bunkó de még igy is irto cuki.
    Nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyen lesz az együtt dolgozás...!
    Nagyon várom a kövi részt!
    Puszancs:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Héjhéj!
      A bunkó Louisok mindig cukik :3
      Oh azt tudom mondani,hogy sok hangulatingadozás lesz sőt jajajajajaj :D
      Kitartást a hétre és jövőhéten érkezek :))xx

      Törlés
  2. Imadlak *-* egyszeruen imadom az egeszet *-*
    Louis neha flegmasaga, neha aranyossaga egyszeruen ahww *-*
    Jake nem szimpi sorryyyy :P
    Maya szimpi csa:D
    szegeny Lout beszivatta Cass:P :D
    Rovid komi, sorry de egy kezzel, telorol nem olyan jo ám://
    Kovihez hosszabb komit kapsz:D csak gyorsan hozd ;)
    Pussz ❤
    NiSzi xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem mindenki imád :)) Örülök, hogy tetszik drágaszág :))
      Ne aggódj Louis szedni fog dilibogyót a hangulatingadozásaira :D
      Sajnos Maya szereplése egy ideig véget ért pedig egy legjobb barát nem tűnhet el :(
      Jake miért nem szimpi? :o Dögös, tanult és a legaranyosabb pasi én imádom *-*
      Jaj azt a szivatast bevallom akkor talaltam ki mikor olvastam at a reszt es beugrott, hogy kell ilyen is hisz en is ilyen vagyok, mint Cass :D

      Jól van tudjuk, hogy bénácska vagy :D :/
      Rovid resz = Rovid komi ✔

      Hetfőn talalkozunk Petronella :))❤

      Törlés
  3. Ahhhh ember!!! "Rovid, unalmas resz.." NA MEG A... Irtozatosan jo resz volt! Imadtam minden betut es mar alig varom a jovohet hetfot, hogy kitedd az uj reszt!!
    Louis bunkosaga tuti, hogy csak egy alca valamiert, es erre Cass is ra fog jonni. Pl: mikor rajtakapja Tommo-t, hogy a hugaival beszel, vagy esetleg Lottie megjelenne.hm...
    Cass stilusa erdekes, olyan 'azt adom amit kapok' fele, de az nem baj.
    Jake most meg nem kavar sok port ezert nincs bajom vele, tanulgasson csak.
    Maya-t imadom! Tisztara magamra ismerek a cselekedeteibol, prdig nem rolam lett mintazva! :D
    Egy kis hang neha azt sugja, hogy valami terved van Maya-val es Jake-kel ugy egyutt, de elhesegetem mindig! :D
    O, Will-t majdnem kihagytam. Toooook cuki, hasonlit szamomra Paul-ra! Remelem nem tunik el a szinrol.

    Nagyon imadtam, ugyes vagy es jo a sztori is!! :)))

    All the f*cking love.xx
    EsmeeH.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj meg olvasod a KDt? :D Tripla hosszúságú :P Viszont örülök, hogy így viszonyulsz a sztoriról :))
      Sajnálak itt nem jön elő Lottie és egyik húga se. Persze ez egy álca, de nagyon fontos dolgot rejt el vele... a régi önmagát. Miért? Majd megtudjátok!
      Cass magamról van mintázva szóval jah :D
      Jake egy álompasi szóval ne is bántsátok!
      Akkor szomorúak lesztek, hogy Maya szereplése vége majd csak később bukkan fel :( Honnan veszed, hogy a te álneved nem Maya? :D
      Maya és Jake marja egymást barátok, de csak Cass miatt a többi secret :))
      Will alternatív Paul mivel.... a francokat súgok :P Will se nagyon sok részes szereplő :/

      Örülök, hogy tetszett jövőhéten találkozunk!:))xx

      Törlés