2016. március 21., hétfő

8.rész

 Sziasztok cimbik!
Elérkezett egy újabb hétfő ami magával hozta a következő részt is ami szerintem sokkal izgalmasabb, jobb, mint az eddigi részek. Nekem ez a rész nagyon tetszett! 
Kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről a részről szóval csak bátran dobáljatok a véleményekkel a rész végén. :)
Jó olvasást!:)xx

U.i.: Jövőhét hétfő ugye húsvéthétfő így fogalmam sincs mikor tudom ki rakni a részt, de igyekszek vele ígérem. 


 Three of us pairs
Másnap reggel hangos kiabálásra keltem ami a nappaliból szivárgott így magamra vettem a mamuszom és lecsoszogtam a lépcsőn, hogy felfedezzem mi okozza ezt a nagy ricsajt. A legrosszabbra számítottam, de csak Louis és Zayn valami vérengző játékot játszott amihez hangos kiabálás társul. Minden reggel erre kelek ami már nagyon idegesítő azt hiszem cselekednem kell emiatt.Megdörgöltem a szemem miközben leléptem az utolsó lépcsőfokról és azon töprengtem, hogy adjam a tudtukra, hogy normális ember még ilyenkor alszik. Ácsi hány óra is van? Mindegy a lényeg korán van még mindenhez főleg a hangos véres, hülyeségekre.
Becsörtettem hangtalanul a nappaliba amit Ők észre se vettek így teljesen váratlanul megragadtam Louis vállát mire akkorát ugrott, hogy a konzol kiesett a kezéből.
-Basszus Cass – hőbörgött Louis.
-Neked is vagyis nektek is jó reggelt – forgattam meg a szemem unottan mire Zayn hangos kacaja töltötte be a nappalit.
-Lou beijedt a csajától ez minden pénzt megér – mondta Zayn nevetve miközben elejtette a konzolt a földre.
-Fogd be – lökte meg Louis barátját engem figyelembe se véve.
-Hé – szóltam rájuk mire rám emelték tekintetüket. -Tudjátok a reggel arra van, hogy aludjunk és örülök, hogy újra haverok vagytok, de én aludni akarok – mondtam feldúltan mire a jobb lábamat a földhöz vágtam a hatás kedvéré bár nem lehet ennyire fenyegető a rózsaszín mamuszom miatt.
-Cuki vagy amikor ilyen vagy – mosolygott rám Louis mire megforgattam a szemem, mert bármennyire is aranyos, de akkor is dühös vagyok rá és nem fogom pikk-pakk elfelejteni. -Cuki bojtos pizsibe – folytatta a bókokat mire a rózsaszín macskás nadrágom kötőjén lévő bojtot keze közé vette és közelebb vont magához úgyhogy szinte orra estem, de inkább az ölébe estem. -Jó reggelt – nézett bele szemeiben és egy puszit nyomott ajkaimra mire én azonnal elolvadtam karjaiba és a kezeimet átvettem nyaka körül és most vesztettem el a meccset. Legyőzött Louis édes mosolya és a dühömet átvette a boldogság ami azzal járt, hogy az ölébe ülők és csak mosolyog rám miközben szép szavakat duruzsol a fülembe. Kínozz minden mennyiségbe, de ha Ő így akkor én meg úgy. Egyik kezemmel beletúrtam kócos hajába és azokat meghúztam kicsit amitől felmordult és az ajkaimat harapdáltam mire hátrahőkölt és nagyokat sóhajtott. Az arcomat a nyakához emeltem és apró csókokkal hintettem a nyakát miközben éreztem, hogy férfiassága alattam egyre jobban dudorodik eléggé könnyen falra kenhető pasi. Miközben gyengéden csókoltam a nyakát a kezeit a derekamra helyezte és elkezdett mocorogni aztán megtaláltam a megfelelő pontot ahol kiszívtam a nyakát ezzel otthagytam neki jellegzetes nyomomat tudatva Ő már az enyém bár nem birtoklóm csak legyen valami emléke rólam.
Kiegyenesedtem és győzedelmesen vigyorogtam rá mire Ő kezével a nyakát fogta meg.
-Remélem van garbód – mondtam mosolyogva mire a mellettem lévő Zayn felnevetett.
-Baszd meg Cassidie ez rohadtul fáj – morogta miközben én még jobban mosolyogtam. -Ezt még visszakapod – mondta cinkosul és egyet kacsintott mire én kuncogni kezdtem. Na én azt várom Tomlinson!
-Várom – mondtam egy huncut mosoly kíséretébe mire felcsillant a szeme és felpattant miközben a karjaiban voltam. -Hé nem most csődör – szóltam rá nevetve mire lehervadt a mosoly, de nem ült vissza csak miután Zayn visszarántotta az öv bujtatójánál.
-Niall gépen lassan leszáll – szólalt meg Zayn aki eddig csendesen figyelte az előbbi bemutatót. -Valakinek ki kéne mennie érte – folytatta mire mindketten Louis-ra néztünk aki unottan hátradöntötte a fejét.
-Nem azt már nem – rázta a fejét hevesen mire rámeredtem. -Inkább menj kiérte te én addig bosszút állok valakin a szobámba – hangsúlyozta ki az utolsó szavát mire megforgattam a szemem.
-Neked kell menned – vágtam rá.
-Miért? - hőbörgött unottan.
-Mert addig is beszélgettek és kibékültök – válaszoltam nemes egyszerűséggel. -Én addig itt maradok Zayn-el és amíg Zayn öli a zombi mutáns valamiket addig én rittyentek valami kaját hisz Niall a hasáról híres – folytattam mosolyogva mire Louis Zayn-re pillantott aki egyetértően bólintott.
-Rendben, de – oh tudtam, hogy még van valami komolyan lottóznom kéne. -Te átöltözöl így nem hagylak itt Zayn-el – utasított mire lenéztem a pizsamámra ami egy spagettipántos fehér cicás top volt míg a nadrágom rózsaszín és macskákkal volt tele nem beszélve a bojtokkal. -Nem azt mondom nem bízok benned, de attól még azért így nem hagyom itt – Zayn felé fordította a szemét mire egyetértően bólintott aztán rám nézett ismét. Egy puszit nyomtam telt ajkaira aztán felálltam róla és az emelet felé vettem az irányt, de a lépcsőnél megtorpantam és hátrafordultam.
-Tegyél valamit a kis Louis-al aztán menj – böktem a nadrágja felé ahol a dudor még mindig nem lapult le aztán mosolyogva futottam fel az emeletre mármint a szobámba.
A szobámba érve és az ajtót becsukva a szekrényem elé álltam ahonnan kivettem egy sima fekete cicanadrágot és egy combom közepéig érő kötött pulcsit aztán egy másik szekrényből elővettem a tiszta fehérneműmet és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Gyorsan leráncigáltam magamról a pizsamám és a mamuszom – amibe mindig beleszorul a lábam gondolom kezd kicsi lenni – aztán magamra aggattam a bugyimat és a melltartómat és a szekrényből kivett ruháimat. Amikor sikeresen elvégeztem az első műveletet a tükör elé álltam a rózsaszín fésűmmel elkezdtem megfésülni hullámos barna hajamat ami most inkább egy oroszlán sörényére hasonlít bár mikor kész lettem akkor is, de sokkal jobb volt. Fekete hajgumival összekötöttem a hajamat aztán megmostam az arcomat és a fogamat, és készen, boldogan ugráltam ki a fürdőből. A pizsamámat az ágyamra hajtogattam és megcsináltam az ágyamat aztán csak azután szaladtam ki a szobámból egyenesen vissza a nappaliba ahol Louis már a kabátját vette mikor leértem.
-Jobb? - fordultam felé miközben megpörögtem.
-Zokni? - nézett meztelen lábujjaimra. Baszki tudom mit felejtetem el.
Hirtelen megláttam Louis pókemberes meleg papucsát és rögtön belebújtam.
-Így jó? - emeltem fel az egyik lábam, de megbántam, mert a papucs majdnem lecsúszott rólam úgy néz ki túl nagy a lába az én miniatűr lábamhoz.
-Tökéletes – mosolygott rám és közelebb lépett hozzám, hogy egy búcsú csókot nyomjon ajkaimra. -Sietek vissza ígérem – mondta mikor eltávolodott, de homlokát a homlokomnak döntötte. -Szeretlek – suttogta és egy puszit nyomott a homlokomra aztán elengedett, hogy az ajtó felé induljon.
Mosolyogva intettem neki míg Ő csak kifújta a bent tartott levegőt és kilépett a tavaszi, jó időbe ahol a madarak csicseregtek bár Louis szerintem lelőné azokat a madarakat és utána megenné Őket túlzottan idegbeteg néha. Mikor az ajtó becsukódott megfordultam és Zayn-el találtam magam szemben aki a nappaliba tévézett vagyis inkább engem nézett.
-Mit szeretsz? - törtem meg a csendet mire oldalra fordította a fejét. -Ételbe – mondtam mire bólintott jelezve érti a kérdésem.
-Teljesen mindegy – mondta mosolyogva mire bólintottam és elindultam a konyha felé.
Pár percig keresgéltem valamilyen kézen fekvők alapanyagot, hogy elkészítsek egy könnyen elkészíthető fogást, de alig volt itthon valami így inkább arra ösztökéltem, hogy majd rendelek egy pizzát legalább nem kap senki ételmérgezést attól amit én főzök.
Visszacsoszogtam a nappaliba és lehuppantam a kanapéra Zayn mellé vagyis majdnem mivel egy párna volt közöttünk. Rápillantottam és Ő a távirányított szorongatta miközben épp valami Teleshop-os szart nézett aztán észrevette, hogy bámulom és rám kapta a tekintetét mire én gyorsan előre szegeztem a pillantásom pedig nem is tudtam jól megnézni magamnak Zayn lapos, borotvás arcát.
-Miért néztél? - szólalt meg mire ismét rákaptam a tekintettem és Ő már testével is felém fordult.
-Én nem... vagyis én nem néztelek – nyögtem ki egy épkézláb mondatot miközben Ő összeráncolta a homlokát. -Jó talán rád pillantottam, de csak megnéztem mit csinálsz – valltam be talán saját magamnak is, hogy csak emiatt pillantottam rá.
-Áh értem – vonta meg a vállát.
-Mit értesz? - fordultam én is felé a testemmel mire oldalra fordította a fejét.
-Csak azt hittem, hogy ha azt mondod amit hallani akarok akkor nem kell bűntudatot éreznem amiatt amit én akarok – mondta mire most én fordítottam oldalra a fejem mivel nem értettem miről is makog nekem. Aztán hirtelen nem tudtam mi folyik körülöttem csak azt tapasztaltam, hogy Zayn közelebb férkőzött és megragadta az arcom, hogy ajkát az én ajkaimra illessze ami előbb még a legjobb barátja tulajdona volt. Mit beszélek hisz az ajkaim még mindig Louis-é, de Zayn csókja nem tudom.. valahogy képtelen vagyok arra, hogy ne csókoljam vissza és ne toljam el magamtól. Semmilyen érzelmet nem táplálok Zayn felé mégis teljesen vonzz a csókja és szükségérzetet késztet rá miszerint szükségem van a csókjaira.
Bármennyire is szükségem volt a csókjára kicsit későn, de rájöttem ez nem helyes így a kezem Zayn mellkasára csúszott, hogy eltoljam magamtól.
-Zayn – nyöszörögtem alatt miközben Ő tért volna vissza a számra. -Zayn én Louis-t szeretem – igaz már hangosan kimondtam Louis-nak a bűvös szót mégis most ezután a csók után, mintha más lenne a helyzet talán azért, mert épp most csaltam meg a legjobb barátjával. Baszki nem csak ribanc vagyok, de most mindent tönkre tettem! -Ezt nem tudhatja meg Louis – ugrottam fel a kanapéról mire Zayn felvonta a szemöldökeit úgy néz ki nem érti. -Zayn most csókolóztál a legjobb barátod csajával mellesleg most békültél ki a legjobb barátoddal szerint nem lesz kiakadva? - megfogtam a párnát és hozzávágtam, de Ő egy kézzel elkapta és a lábaira helyezte aztán bólintott.
-Jó igazad van hiba volt – bólintott egyetértően.
-Hallgatsz róla, mint a sír – mutattam fel fenyegetően a kezeimet.
-Hallgatok – tette a kezét a szívére mire bólintottam. -Nem akarok vitatkozni Louis-al és különben is én Perrie-vel vagyok csak elragadott a hév – magyarázta el mire biccentettem és feszülten álldogáltam előtte pedig nem kéne hisz azelőtt ami az előbb történt olyan viszonyban voltunk, mint két testvér most meg két hazug akik előbb smároltak.
-Zayn semmibaj csak Louis ne tudja meg – tettem fel mindkét kezem ezzel jelezve, hogy fejezzük be erről a témáról a beszélgetést. -Meg sem történt – mondtam ki a végszót mire bólintott és hátradőlt, hogy elkezdje kapcsolgatni újra a tévét úgy néz ki neki ez sokkal jobban megy, mint nekem, mert bármennyire is próbálsz egy dolgot meg sem történté titulálni az nem fog sikerülni még, ha erősen próbálkozol akkor se.
Meg sem történt... Meg sem történt... Meg sem történt... Miközben mondogattam magamba ezt a rövidke kis mondatot az ajtó kicsapódott ahol rögtön egy szőke hajzuhatag jelent meg és mögötte az a személy akit szeretek, akit megcsaltam... Nem erre nem gondolhatok hisz meg sem történt!
Átfutottam a nappalin egyenesen a karjaiban miközben Ő kitárt karokkal várta az érkezésem így mikor felé értem ajkaink összefonódtak, de nem ugyanazok az ajkak, mint előbb hisz előbb Zayn gyengéd ajkai tapadtak az ajkamra most meg Louis szenvedélytől vágyó ajkai amik mostanra átváltottak gyengédé mégis Zayn csókja ezerszer másabb volt. Mikor ajkaink eltávolodtak karjaimat a dereka körül összefontam és a szó szoros értelmébe belebújtam az ölélésben, hogy beszívjam a cigi és a férfi dezodor mámoros illatját. Louis a karjait összefonta az én derekam körül és csak ölelt szorosabban miközben a fejemre apró puszikat nyomott. Már majd nem elfelejtettem Zayn-el való csókom amikor eszembe jutott már csak az illető neve. Basszus.
-Cass – szólított meg Louis hangja mire felnéztem aztán a többiek felé bökött így kibújtam az öleléséből és a szöszi felé fordultam. -Szerintem nem kell titeket bemutatnom – mondta mögülem Louis mire egy nagy mosoly ült az arcomra.
-Túl szép vagy, hogy igaz legyél – bókolt Niall egy mosollyal.
-Túl ír mosolyod van képtelenség, hogy te ír légy – kuncogtam mire felnevetett.
-És még humoros is igazi főnyeremény vagy – húzott magához egyik kezével Niall mire csak átkaroltam a derekát, de nem úgymint Louis-nak ez az ölelés sokkal inkább volt baráti, mint mondjuk az amit Louis-al váltottunk. -Szex szagod van kicsi lány – nevetett idétlenül Niall mire láttam Louis arcát akinek a szemei majd kiestek a helyéről. Pedig Zayn-el a szexig el se jutottam és nem is jutottunk volna akinek odaadnám magam az Louis és nem Zayn itt álljunk meg.
-Hülye vagy Niall – ütöttem hasba és kitértem öleléséből.
-Most miért? Csak hülyültem és különben is azt hittem te és Louis lenyomtatok egy gyors numerát mielőtt jött értem hisz a nyaka elég szép munka – nevetett idétlenül Niall mire megforgattam a szemeimet bár az utolsó gondolat amit kiadott a száján az bók volt amin el is mosolyogtam hisz életem legjobb munkája van Louis nyakán. Louis-ra pillantottam aki gonoszul mosolygott rám miközben a tenyerét dörzsölte össze úgy néz ki nagyon rajta van azon a bosszún kezdek most már félni tőle, vagy mégse.
-Hé haver – jelent meg mögöttem Zayn mire felugrottam. -Rossz a lelkiismereted kislány – nevetett Zayn és kezet fogott rég látott haverjával. Tudod te mennyire rossz a lelkiismeretem te szemét és pont miattad.
-Zaynie – ujjongott Niall mosolyogva. -Végre együtt a banda – pörgött fel Nialler mire elnevettem magam míg a két fiú csak megforgatta a szemét.
-Még csak hárman vagyunk – javította ki Louis Niall-t.
-Mikor jön Payno és Hazza? - kérdezte Niall mire mindenki rám bökött.
-Rájuk fel kell készülnöm srácok – vágtam rá mosolyogva mire bólintottak. -Amúgy tényleg megbocsájtó vagy Niall – tettem a kezeimet a szöszi vállára mire kérdőn rám nézett. -Hisz azt hittem egymáshoz se szóltok majd – válaszoltam mire bólintott.
-Azt akartam, de mivel Ő jött értem így a kocsiban muszáj volt beszélnem és elmondta mi volt és megértettem meg hát azért az rég volt – vonta meg a vállát Niall mire rá mosolyogtam hisz Ő fogja fel okosan a dolgokat míg a másik két idióta makacs öszvér. -És, ha Liam, vagy Harry nehéz eset lenne csak szólj segítek neked mindenben – ajánlotta fel mosolyogva mire azonnal megöleltem a vállánál fogva.
-Imádlak Nialler – visítottam a fülébe mire elhúzódott és a kezét a fülére tapasztotta közben fájdalmason nyögött fel.
-Most mehetek fülészetre – mondta vigyorogva mire én kuncogni kezdtem. -Inkább kipakolom a cuccom – ragadta meg a bőröndjét és a lépcső felé indult, de ott megtorpant. -Valaki megmutatja melyik lesz az én szobám? - nézett vissza ránk mire mindhárman összenéztünk milyen szép kis hármas ami kettes lesz. Szívem szerint Louis-t küldeném ezzel is javul a cimbora kapcsolatuk, de a gondolat, hogy újra kettesbe legyek Zayn-el megrémiszt és kitudja lehet újra történik valami aminek nem kéne viszont, ha Louis-al vagyok kettesbe akkor azzal nem lenne semmi mégis ideges vagyok mikor a szemébe nézek azokba a ragyogó kék szemekbe amikbe belehazudok. A szívem azt mondja mondjam el neki, de ha elmondom akkor vége a tervnek legalább addig kell magamba tartani amíg össze nem rakom a bandát utána úgyis eltűnök szóval még kicsit ki kell bírnom.
-Megyek – szólalt meg elsőként Louis és a lépcső felé igyekezet míg a vészjelző eszeveszettül kezdett elvillogni a fejembe persze hozzá szirénázott is.
Amire megállíthattam volna Louis-t Ő már sehol se volt sőt Niall is eltűnt az emeleten így újra kettesbe maradtam Zayn-el. Rápillantottam mire Ő is rám nézett így tekintettünk összefonódott, de a kék szemek helyett mogyoró barna szemek pislogtak rám ez nagyon nem jó. Zayn közelebb lépett felém mire egész testem megfeszült aztán mikor még közelebb akart felém jönni magam elé tettem kezeimet.
-Állj – szóltam rá mire megállt. -Zayn ezt nem csinálhatjuk én szeretem Louis-t – vallottam be mire hátrálni kezdett bólogatva. -Zayn tudod, hogy ez nem helyes – fontam össze a karjaimat a mellkasom alatt és az ajkamba harapva figyeltem a reakcióját.
-Teszek rá mi helyes, vagy nem helyes – vonta meg a vállát, de végig halkan beszélt hisz meghallhatják. -Tudom te a legjobb barátom barátnője vagy, de valami megfogott benned és képtelen vagyok türtőztetni magam a közeledben amikor megcsókoltalak utána én is hibának tekintettem, de aztán rájöttem, hogy többet akarok mármint több csókot tőled – miközben mondta a szavait egyszer se emelte fel a hangját és mindvégig a szememben mondta a szavait mire én kicsit oldalra billentettem a fejem miközben figyeltem amit mond nekem.
-Sajnálom Zayn nekem ez nem megy – ráztam meg a fejem és magam elé eresztettem a kezeimet. -Igaz sose fogom elfelejteni a csókod ízét és lehet még az életben meg lesz az a vágy, hogy nekem szükségem van a csókjaidra, de nem tehetem ezt Louis-al. Nem fogom megcsalni már így is épp elég bűntudatom van alig tudok a szemébe nézni ami meglepő hisz imádom a szemeit, de nem az a lényeg. Én szeretem Őt Zayn, ha elfogadod, ha nem – nekem már nehezebb volt türtőztetnem magam, hogy ne sikoltsam el magam, vagy ne emeljem fel a hangom, de sikerült és nem hallották meg vagyis remélem. Tönkre tenném a barátságukat és fájdalmat okoznék Louis-nak amit nem akarok sőt egyiket se szeretném.
-Jó – vágta rá komoran.
-Hallgatsz róla? - kérdeztem rá mire bólintott így az a bizonyos kő most esett le a szívemről. -És megpróbálunk úgy emberek közt lenni, mint a csók előtt? - kérdeztem egy fél mosoly kíséretébe mire szintén bólintott.
-Megpróbálok Cass – válaszolt mire egy fél mosolyt eresztettem felé aztán pár percig zavartan és csendben ácsorogtunk aztán Zayn visszalépett a nappaliba, de azon is csak túl futott egyenesen a konyha felé vette az irányt.
Sóhajtottam és az emeletre tekintettem aztán hátat fordítva az emeletnek a nappaliba mentem és eldőltem azon a kanapén amin Zayn-el csókolóztam. Vajon egyszer elfogom felejteni? 

2 megjegyzés:

  1. Hallod te dog. Nem szabad osszrjonnie Cassnek es Zaynek. Alapvetoen Zayn párti vagyok, de most nem, nem elegge szimpi ahhoz:P tehat akkor kiszabom hogy mit irsz kovileg illetve mit nem. :D nem lesz Zayn&Cass jelenet. Lesz Lou&Cass jelenet. Harrybaba hamar megbocsat, ahogy Liam draga is.

    Irjál gyoorsan, bar kovi hetfon ejjel en mar uton leszrk:PP

    Pussz<3
    NiSzixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallom kaksi. Why? Cass es Zayn olyan kalandos kapcsolat. De, ha tudnad Zayn-el mas terveim vannak. :) Why nem szimpi Zaynie? Pedig kis cute.
      Persze kerlek azt is szabd meg mikor menjek vecere :D Sajnalak meg par Zayn&Cass jelenet lesz :P
      Jajajaj milyen meglepik lesznek Harryvel es Liamel fokepp az utobbival :D

      Draga, ha tudnad en az Unbreakablenel a veget irom :) :D Hetfon tali vagyis te utazol kaksi :P xx

      Törlés